Prislista

Hyra Stallgården

Helg Fre 12:00 - Mån 09:00

DYGNSHYRA

Mån-Tors
Vinter Nov-Mars
Sommar April-Oktober
prislista-stallgården

Vad är det som ingår?

Vad vi har lärt oss

Juni 2017 hade vi vårt första bröllop på Stallgården….

Vilken resa det varit!!

En lada och ett stall blir kokhett en sommardag eller lika kall inomhus som utomhus om den inte är isolerad. En oisolerad byggnad blir som den omgivande yttertemperaturen. I sommar har vi haft allt från 14 + grader och hård vind till 30 + grader och vindstilla. Vi isolerade golv, väggar och tak i hela ladan – och satte in takkupoler för att få in ljus från himlen. Vi har nu skön värme, härlig ventilation och naturligt ljus – året om! Vi la klinkers som ser ut som trätiljor på hela ladans golv – efter första bröllopet hade vi vinfläckar på det ny gjutna golvet som inte gick att få bort.

Vi höjde och isolerade taket i stallet för att få rymd och för att inte ljudet skulle studsa och göra bordskonversationen omöjlig. Vi har installerat en ny ljudanläggning även i stallet då man ofta vill mingla i baren och stallet innan vigseln.

Parkeringsplatsen på gräset fick bytas mot fiberduk och ett tjockt lager makadam då bilar fastnade så fort det regnade. När det är mörkt i Skåne är det mörkt – vi har skapat ljus till parkeringen så gäster kan hitta sina bilar och komma hem.

Vi har utökat våra toaletter till fyra toaletter varav en handikappanpassad då vi ibland är 150 gäster.

Vi har alla bygglov, startbesked och slutbesked brandskydd, ventilationssystem och handikappanpassning är på plats och godkänt. Vi får ganska ofta ”paniksamtal” från par som bokat en gård eller lokal där Räddningstjänsten varit på platsbesök och stängt ner stället p.g.a. bristande brandsskyddsinstallationer. Så kolla lite kritiskt med ägarna om allt godkänt!

Vi bor inte på gården – ni har den helt för er själv – och det är långt till grannarna så det finns ingen tid när festen måste avslutas. Så vinter, vår, sommar och höst kan ni med lugn fira er största dag på Stallgården!

– Svårt att förstå sig på alla olika prisuppgifter?

Hos de flesta arrangörer ingår bord, stolar och eventuellt dukar. Ofta krav på att köpa deras mat & dryck.Vanliga extra priser som antingen finns på plats eller man måste hyra in av annan aktör.
På Stallgården ingår allt detta och mycket mer därtill!

Mr/Mrs stolar, Bordsplacerings tavla, Bordsplacerings stege, Barkar, Ram, Ljuslyktor i mängder, Ljusstakar, Träskivor för dekoration, Brudrum, Mancave, Bröllopsvit, Glas av alla sorter, samt våra populära moscow mule muggar för att bara nämna något.🌷🌷🌷
Städ är det enda som tillkommer då det inte är vårt företag
Ca 2 100kr för att städa, stallet, ladan och hela boningshuset om ni använder ert rutavdrag.

Hos oss har hela gården för er själva och det finns inga dolda avgifter.
Medtag egen dryck och välj valfritt etablerat cateringbolag🌷

Du bokar via formulären

Glöm inte att kolla kalendern först!

Kalendern laddas...

Helg – Ni får nyckeln Fredag förmiddag kl. 12.00 och lämnar tillbaks den på måndag fm senast kl. 09.00. Vid bokning av lokalerna från fredag blir det automatiskt bokat till Måndag. *Lill-lördag Hyr Tis-Tor. Nyckeln kan hämtas Tis kl. 12:00 och lämnas senast Tor kl 17:00*Per dygn – Det är möjligt att boka lokalerna per dygn från Mån till och med Torsdag. Nyckel kan hämtas kl. 12.00 och lämnas tillbaks senast kl. 9.00 dagen efter.
Städning utan undanplock:
Komplett städning och undanplock:
Kvalitet städ vellinge AB