Bröllop & Vigsel

Njut av denna stund, detta ögonblick är ert.
Spela videoklipp

BRÖLLOP I STALLET

Med högt i tak, stora unika fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp och en atmosfär som är svårslagen kan du här välja att ha både bröllopsmiddag och fest. I ena änden av stallet finns en scen där bandet/DJ kan skapa sin magi och i den andra änden av stallet hittar du baren, med en härlig mingel avdelning. Med unika kristallkronor hängande mellan bjälkarna och sina 150 kvm i festsalen erbjuder stallet rum åt 150 gäster vilket är ganska unikt här i Skåne.

BRÖLLOP I LADAN

Här har vi skapat en magisk atmosfär med ladans 269 kvm och 10 m upp i nock. Bandet/DJ har en given plats på den stora upphöjda scenen. Öppna upp logens enorma dörrar, upplev denna rustika miljö, känn doften av höbalarna som fint pryder ladan tillsammans med vår romantiska ljussättning – och du har garanterat fått en oförglömlig bröllopsdag i Skåne!

KOMBINERA MILJÖN

Varför låta det ena utesluta det andra? När årstiden tillåter och vi fortfarande har värmen i luften har ni möjlighet att utnyttja alla våra alternativ. Låt vigselceremonin ske under ladans vackra bjälklag, omgiven av prydda höbalar, rustika ljuslyktor och vackra ljusslingor hängande från taket. Inta sedan stallet för att avnjuta er bröllopsmiddag vid de uppdukade borden under kristallkronorna och när middagen är över dansar ni ut i ladan för att fortsätta festen långt in på småtimmarna! Eller varför inte ha er vigsel utomhus under en blå himmel, ha middagen i stallet och sedan festen i ladan! Här är det bara er fantasi som sätter gränser!

VIGSEL UTOMHUS

I vår lummiga trädgård med vackra buskar, blommor och äppelträd. Eller omringad av stora åkrar, öppna gröna landskap och en klar blå himmel kan ni ha er vigsel om vädret tillåter.

FAQ

På Stallgården finns det möjlighet till gratis parkering. Parkering sker på parkeringen precis intill gården, med mycket gott om plats! Husvagnar och husbilar hänvisas till kommunens campingplatser.

Vi kan erbjuda husrum åt brudparet och plats åt ytterligare 3 par att bo kvar på gården.
För övriga gäster som önskar övernatta har vi här listat några närliggande hotell. Vi har även samarbete med Scandic samt St:jörgen i Malmö som vid bokning av 10 personer eller fler erbjuder shuttle till och från Stallgården för en mindre summa.

Falsterbo kursgård
falsterbokursgard.com
tel: 040-459150
e-post: info@falsterbokursgard.com
Ljungvägen 1, 236 38 Höllviken

WellingeHus
wellingehus.com
telefon och fax: 040-422861
mobil: 0734-413018
e-post: wellingehus@swipnet.se
Järnvägsgatan 7
235 31 Vellinge

Best Western
hotelmagasinet.com
Telefon: 0410-188 99
info@hotelmagasinet.com
Hamngatan 9
231 42 Trelleborg
fers in isto egregio tuo officio.

I stallet är det lätt att ta sig fram utan trösklar och med breda dörröppningar. Här finns det även tillgång till handikappanpassad toalett. Det finns även tillgång till ramper.
På altanen med utgång från Stallet så finns ett rökområde.

Vid helghyra fredag klockan 12:00 – måndag 09:00.
Lillördagsbröllop tisdag 09:00 – torsdag 17:00.
Dygnshyra mån-tors 12:00 – 09:00 nästa dag.