Douglas Nordenbelt

Letar du efter den perfekta underhållningen till ditt bröllop? Då har du kommit rätt! Douglas har stor erfarenhet av just bröllopsunderhållning och vet precis hur kan göra ert bröllop till något alldeles extra.  Här är några förslag på hur magi kan lyfta ert bröllop:

Mingeltrolleri – Den perfekta isbrytaren!
Medan gästerna väntar på att fotograferingen ska bli klar är det vanligtvis 1-2 h mingel. Detta är den perfekta tiden för Douglas att mingla runt bland gästerna och bjuda på trolleri på riktigt nära håll. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. Douglas magi under minglet blir den perfekta isbrytaren och stämningen bland gästerna blir på topp.

Bordstrolleri – Närmare magin kommer du inte!
Mellan förrätt, huvudätt och efterrätt är det ibland mycket tal och då ett ypperligt tillfälle för Douglas att mingla runt bland borden och bryta isen.  Magi vid borden är dessutom perfekt om gästerna vid samma bord inte känner varandra. Detta ger dem något gemensamt att prata om, vilket bidrar till en mer avslappnad stämning.

Middagsshow – En unik upplevelse!
I mellan alla talen eller efter middagen är det ett perfekt tillfälle för Douglas att inta scenen och bjuda på ett magiskt inslag. Det blir en show med högt tempo, mycket humor och ett specialanpassat nummer för brudparet på scenen. Oförglömlig magi kombinerat med humor.

Har ni utländska gäster på ert bröllop? Inga problem! Douglas underhåller lika bra på Svenska som på Engelska.  Om ni är osäkra på vilket alternativ som passar ert bröllop bäst, tveka inte att kontakta Douglas så hjälper han er med planeringen och upplägg till ert bröllop.

Besök Douglas bröllopssida:
https://www.nordenbelt.com/brollop
Douglas Nordenbelt
Magiker & Underhållare
nordenbelt.com
+46 (0) 734 17 57 77