Stallgården Boudoir Exclusive

Erbjudande till Stallgårdens brudar!
En morgongåva han aldrig glömmer.

Unna dig själv en lyxig boudoirfotografering där du även blir vackert stylad av Victoria.

Boudoir innebär inte bara avklädda bilder. Absolut inte! Det handlar om att fånga din inre skönhet och att du är vacker som du är.

Jag vill fånga allt detta på bild åt dig. Sensuella, utmanande, härligt mystiska och stilfulla & fnissigt mysiga känslor och fånga alla dessa magiskt fantastiska bilder på dig & Just Bara Dig ♥ Njut av att skämma bort dig själv, för det är DU VÄRD.
Unna dig en härlig känsloboost och njut av att det handlar bara om DIG! Du Är Vacker ♥

1-1,5 timmes fotografering

Låna kläder från min boudoirgarderob

10 st 13×18 cm fine art prints. Som levereras i en vacker handgjord Linnebox. Värde 2490:-

Eget webbgalleri

Digitala bildfiler till valda printar i webformat med min logga

Bildvisning

Min kunds investering är 4490:- Var av bokningsavgiften är 2000:- 

Jane Svensson www.Photobyjane.se

Använd dig av Stallgårdens alla faciliteter Stall/lada/boningshus och våra marker kring gården under photoshooten.
Tillgång till Professionell MUA

Mitt viktigaste mål med att erbjuda Hår och Smink inför en Boudoir fotografering är att se till att du känner dig helt fantastisk inifrån och ut. Över 15 års erfarenhet som Hår och Makeup Artist gör det möjligt för mig att  hjälpa dig att uppnå den look du önskar dig. Allt från dramatisk till naturlig. Min erfarenhet och utbildning ger mig en annan typ av insyn på hår och smink än vad du kanske har i din vardag.  Det är viktigt för mig  att vara lyhörd och hitta precis vad som passar dig. Dina önskemål i kombination med min hjälp så är jag säker på att du kommer att känna dig fantastisk!

Det roliga med boudoir fotografering med Jane är att ni verkligen kunna släppa loss och ha roligt när ni blir fotograferade.

Victoria Klingenstierna
www.prettydarling.se

Pris: 9000kr
Tidsåtgång ca tre timmar.
Bokningsregler:

Vardagar tis-tors
September-April eller vid mån av plats
Kontakta pernilla@stallgarden.nu för information och bokning!