Photo By Jane

Fotograf Jane Svensson utgår från Helsingborg och erbjuder boudoir & bröllopsfotograferingar i hela Sverige & övriga Europa.

Morgongåva – Letar du efter den bästa morgongåvan till din blivande partner ? Jag har haft så många kunder som bokat en morgongåva och gett dessa vackra sensuella bilder i en läcker linnebox på deras bröllopsdag. Jag erbjuder boudoirfotografering i lyxig hotell miljö & i min egna studio. När det är varmt erbjuder jag även wild & free boudoir utomhus. Mycket uppskattat.

Bröllop – För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och avslappnade med mig och jag har fokus på att dokumentera er dag med alla spontana, ärliga och äkta känslor. Det är en investering för livet att anlita en bröllopsfotograf, men väl värt varenda minne ni får av det.

Som prisbelönt bröllopsfotograf lägger jag mycket tid, kärlek & planering inför ert bröllop så att ni ska känna er trygga och ni lär märka min passion & glädje jag känner för mitt yrke. Jag erbjuder alltid Fine Art Produkter i alla mina prispaket och man kan även skräddarsy egna bröllopspaket om ni har andra önskemål än mina färdiga bröllopspaket.

Kontakt
Hemsida: www.photobyjane.se
Fb: www.facebook.com/photobyjane
Portfolio: https://portfolio.photobyjane.se/
Email: info@photobyjane.se