Lotta jewellery

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika naturinspirerade 18k guldkollektion från Lotta Jewellery med vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar. 

Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé efter era önskemåldär varje juvel är unikt framtagen av vår smyckesdesigner och guldsmed Lottasom är baserad i södra Skåne, där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Hon startade sitt företag 1996 efter att återvänt från Tokyo och arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år, i olika delar av världen. 

För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika guldringarna har en vacker patina från naturens mönster. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen, graveringar med er partners fingeravtryck om ni önskar och har ni önskemål  skapar vi er unika drömring tillsammans med er. Om ni söker efter unika handgjorda guldringar som ger en känsla av äkthet och genuint intryck från naturen, så har ni hittat rätt.
Läs mer på 
www.lottajewellery.com 

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery på Hamngatan 3 i Malmöför att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. 

Välkomna till vår unika värld av designade ringar!