Anders Fox

Inga lättklädda kvinnor, inga kaniner, inga höga hattar.

När Anders Fox underhåller känns det mer som en berg-och-dal bana än en kväll på stand-up klubben. Han överger den förutfattade tanken om att magikerns jobb är att lura dig utan tilltalar istället sin publiks fantasi och intellekt. Beviset på att allt är möjligt är när publikens tankar förvandlas till verklighet. Anders Fox är underhållande, ärlig och magisk. Han uppmuntrar oss att öppna våra sinnen och hjärtan och se världen på nya sätt.

– Magi är en gåva förpackad i förundran.

Icebreaker Martini
Den väntetid som uppstår när alla gästerna ska samlas i lokalen efter bröllopscermonin och brudparet tar sina bröllopsbilder trollar Anders Fox bort. Med härlig personlighet och sofistikerad fingerfärdighet umgås Anders Fox med gästerna och levererar magiska ögonblick innan middagen startar. Minglet blir roligt och fyllt av oförglömliga upplevelser som dina gäster kommer att prata om under kvällen. En perfekt icebreaker som drar igång festen.

Bords Magi
Under middagen så bjuder Anders Fox på exklusiv underhållning vid borden. Era nära och kära får tillsammans med god mat njuta av en rutinerad magiker som bjuder på magiska ögonblick och härliga upplevelser vid varje bord. Oavsett gästernas antal serverar Anders Fox underhållning av hög kvalité; stämningen blir avslappnad, fylld med skratt, magi och oförglömliga ögonblick för er alla.

Bar Show
Bjud på en cocktail av smarta och roliga trick med kort, glas, shaker och andra ting. Barmagi är som oliven i en Dry martini eller körsbäret i en Manhattan: det blir det där extra som ökar attraktionskraften och fulländar upplevelsen i er bar. Anders Fox underhåller med close-up magi i baren för bargästerna. Låt era gäster beställa drinkar så serverar Anders Fox underhållning som fyller era hjärtan med stunder av förundran och skratt som höjer atmosfären och spetsar totalupplevelsen av kvällen på ert bröllop.

Kolla in Anders Fox sida
www.andersfox.se

www.barmagi.se

Anders Fox
Magical Entertainer

+46(0)73 576 72 69

www.instagram.com/andersfoxmagic