STALLGÅRDENS NÄTVERK

Vårt mål är att underlätta för dig som vill anordna en stor fest, sittning, ceremoni eller andra evenemang. På stallgården i Skåne har vi samlat alla kontakter du behöver, inget mer googlande och letande- vi har redan gjort det! Våra leverantörer håller alltid hög kvalité och sätter dig, dina önskemål i centrum- allt till mycket förmånliga priser. Ni kontaktar dem själva. Läs mer om de olika leverantörerna i menyn här:

ARTISTER +

Anders Fox

Inga lättklädda kvinnor, inga kaniner, inga höga hattar.

När Anders Fox underhåller känns det mer som en berg-och-dal bana än en kväll på stand-up klubben. Han överger den förutfattade tanken om att magikerns jobb är att lura dig utan tilltalar istället sin publiks fantasi och intellekt. Beviset på att allt är möjligt är när publikens tankar förvandlas till verklighet. Anders Fox är underhållande, ärlig och magisk. Han uppmuntrar oss att öppna våra sinnen och hjärtan och se världen på nya sätt.

– Magi är en gåva förpackad i förundran.

Icebreaker Martini
Den väntetid som uppstår när alla gästerna ska samlas i lokalen efter bröllopscermonin och brudparet tar sina bröllopsbilder trollar Anders Fox bort. Med härlig personlighet och sofistikerad fingerfärdighet umgås Anders Fox med gästerna och levererar magiska ögonblick innan middagen startar. Minglet blir roligt och fyllt av oförglömliga upplevelser som dina gäster kommer att prata om under kvällen. En perfekt icebreaker som drar igång festen.

Bords Magi
Under middagen så bjuder Anders Fox på exklusiv underhållning vid borden. Era nära och kära får tillsammans med god mat njuta av en rutinerad magiker som bjuder på magiska ögonblick och härliga upplevelser vid varje bord. Oavsett gästernas antal serverar Anders Fox underhållning av hög kvalité; stämningen blir avslappnad, fylld med skratt, magi och oförglömliga ögonblick för er alla.

Bar Show
Bjud på en cocktail av smarta och roliga trick med kort, glas, shaker och andra ting. Barmagi är som oliven i en Dry martini eller körsbäret i en Manhattan: det blir det där extra som ökar attraktionskraften och fulländar upplevelsen i er bar. Anders Fox underhåller med close-up magi i baren för bargästerna. Låt era gäster beställa drinkar så serverar Anders Fox underhållning som fyller era hjärtan med stunder av förundran och skratt som höjer atmosfären och spetsar totalupplevelsen av kvällen på ert bröllop.

Kolla in Anders Fox sida
www.andersfox.se

www.barmagi.se

Anders Fox
Magical Entertainer

+46(0)73 576 72 69

www.instagram.com/andersfoxmagic

DOUGLAS NORDENBELT MAGIKER

Letar du efter den perfekta underhållningen till ditt bröllop? Då har du kommit rätt! Douglas har stor erfarenhet av just bröllopsunderhållning och vet precis hur kan göra ert bröllop till något alldeles extra.  Här är några förslag på hur magi kan lyfta ert bröllop:

Mingeltrolleri – Den perfekta isbrytaren!
Medan gästerna väntar på att fotograferingen ska bli klar är det vanligtvis 1-2 h mingel. Detta är den perfekta tiden för Douglas att mingla runt bland gästerna och bjuda på trolleri på riktigt nära håll. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. Douglas magi under minglet blir den perfekta isbrytaren och stämningen bland gästerna blir på topp.

Bordstrolleri – Närmare magin kommer du inte!
Mellan förrätt, huvudätt och efterrätt är det ibland mycket tal och då ett ypperligt tillfälle för Douglas att mingla runt bland borden och bryta isen.  Magi vid borden är dessutom perfekt om gästerna vid samma bord inte känner varandra. Detta ger dem något gemensamt att prata om, vilket bidrar till en mer avslappnad stämning.

Middagsshow – En unik upplevelse!
I mellan alla talen eller efter middagen är det ett perfekt tillfälle för Douglas att inta scenen och bjuda på ett magiskt inslag. Det blir en show med högt tempo, mycket humor och ett specialanpassat nummer för brudparet på scenen. Oförglömlig magi kombinerat med humor.

Har ni utländska gäster på ert bröllop? Inga problem! Douglas underhåller lika bra på Svenska som på Engelska.  Om ni är osäkra på vilket alternativ som passar ert bröllop bäst, tveka inte att kontakta Douglas så hjälper han er med planeringen och upplägg till ert bröllop.

Besök Douglas bröllopssida:
https://www.nordenbelt.com/brollop
Douglas Nordenbelt
Magiker & Underhållare
nordenbelt.com
+46 (0) 734 17 57 77

ARTÉ DIEM

Vi gör din dag ännu mer magisk! Genom kroppen inviterar vi till ett universum av vackra formationer, var det bästa från akrobatiken kombineras med dansens estetik tillsammans med musikalitet. Framträdandet bygger på stark utryck, tillit och kontakt. Vi kallar det Moving BodyArt!

Kontakt: ARTÉ DIEM – Moving BodyArt

cirqueartediem.com 
facebook.com/cirqueartediem
instagram.com/cirqueartediem

SÖDER ENTERTAINMENT

Söder Entertainment är en totalleverantör inom underhållnings och nöjesvärlden. Hos oss kan ni skräddarsy eran tillställning eller sammanställa produkter samt personal för att göra just er tillställning till en succé. Vänligen kontakta oss för kostnadsförslag eller ytterligare information.!

Kontaktuppgifter: Åkarpsgatan 23 235 33 Vellinge Sweden

+46704 – 99 06 86
+4640 – 42 11 85
info@soderentertainment.com
www.soderentertainment.com

MUSIK +

MUSIK – SÅNGARE -DJ’S – LIVEBAND

Partajpatrullen

Letar ni efter den stora finalen, pricken över i:et eller rent ut sagt vill ha en hejdundrans bra avslutning på festen?
Följ då med in i festmusiken magiska värld och låt dig översköljas av Partajpatrullen! Vi tar över dansgolvet och garanterar dig en fantastisk show med svettiga och hesa gäster, träningsvärken bjuder vi på!

Om oss

Megamix levererar helhetslösningar för bröllop, företagsevent, fester och mingel sedan 1998. Vi står för kreativitet, kvalité och leveranskunnande, tillsammans skapar vi bröllop utöver det vanliga.

www.megamix.se

Boka en modern Party Dj som spelar den bästa musiken från igår till dagens heta hits.
Med era önskemål i fokus förgyller jag er stora dag och gör den oförglömlig.

Varmt välkomna med er förfrågan.

Rickard “Dj Rille” Andersson

Mail: Rickard040@gmail.com

Tel: 0737-780800

Åsa Björk

Önskar ni livesång, ett musikquiz till middagen eller glada toner till minglet?
Hojta till så styr vi upp ett skräddarsytt upplägg som passar era förväntningar.
Jag är utbildad sångerska cch jag arbetar som frilansande showartist. Och jag har de 5 senaste åren uppträtt både i Sverige och runtom i Europa.
Min röst beskrivs som en mjuk Alt-röst med soul-sound och jazziga toner.
Det går inte att ta miste på min passion för musik & sång.  Jag sjunger allt ifrån rivig rock och pigg pop till  mjuka kärlekssånger och ljuva svenska klassiker.
Jag har en stor repertoar som jag gärna utökar med era härliga låtförslag.
Tillsammans ser vi till att er speciella dag blir så fin som ni hoppas på.  Jag erbjuder råd vid låtförslag, personlig tolkning av musiken och även olika musikaliska komp.

www.asabjork.se

Showreel á la Åsa Björk, 2015

Marta Cecilia Saelöen

Jag är frilansande sångerska som också utbildar mig inom klassisk sång och opera. Jag har tagit emot ett flertal stipendier bl.a. kulturstipendiet i Landskrona och familjen John Anderssons i Anderslövs stiftelses stipendium för min sång och har de senaste 2 år utbildat mig vid Vadstena Sång- och Pianoakademi.

För mig är det viktigt att de som anlitar mig får sina önskemål tillgodosedda. Därför är det nödvändigt att vi har en dialog med varandra inför framförandet. Jag har en fast repertoar men tar gärna

emot idéer och förslag från er så att det blir just den sång som är betydelsefull för er. Jag vill att er viktigaste dag ska omringas av sånger som berör och som ni kan minnas i alla år. Sånger som får er att komma ihåg den här dagen med glädje och kärlek.

Jag erbjuder både sånger med klassisk inriktning men även pop och visor, tala om vad ni önskar så kan vi komma fram till vad som passar er.

Jessica Persson

Hej! Jag heter Jessica Persson och jag är en 28-årig tjej från Trelleborg. Mitt liv är sång och musik och har varit det sedan barnsben. Med mig på ert bröllop kan ni välja allt från soul, R’n’B till klassisk sång och jag kommer garanterat leverera ett proffsigt framträdande. Jag har studerat sång och stått på scen i alla möjliga olika sammanhang. Hör av er till mig så pratar vi samman oss så att ni får precis det ni önskar och vill!

Telefon: 0768-751477
Mail: JessicaLilly@hotmail.se

https://youtu.be/kj2tku23cqA

VIGSELFÖRFÄTTARE +
20150714_114917_edited1

Marie-Louise Arendt – Vigselförättare

Marie-louise Arendt har en värme och utstrålning som få. Hon får varje brudpar att känna sig speciell. Vi kan med värme rekommendera henne som vigselförättare på Stallgården. ”Jag är borgerlig vigselförrättare med ett förordnande från Länsstyrelsen kopplat till Vellinge kommun sedan 2013. Det innebär att det vigselbevis ni får av mig har Vellinges kommunvapen längst upp. Ni kan emellertid viga er var som helst i Sverige och det finns inget krav på att ni som ska låta viga er har någon koppling till just Vellinge. Att vara borgerlig vigselförättare är inget jobb, i bemärkelsen avlönat arbete. Vi som har förordnandet tjänar inga pengar på uppdraget och får inte heller göra det, vilket innebär att vi antingen har andra arbeten alternativt är politiker. Kärleken är viktigast av allt och den mäktigaste kraften på jorden. Och att vara borgerlig vigselförrättare är ett av de vackraste hedersuppdrag som finns. Jag är känd för mina personliga vigslar, där jag specialskriver varje ceremoni efter parets önskemål och historia. 

Jag lovar att göra mitt yttersta för att er ceremoni ska bli just så som ni önskar. Kontakta mig så får ni veta mer.”

För att få kontakt med Marie-Louise,
Mail: marielouise.arendt@yahoo.se
Telefon: 0731-076364

Ulf Bingsgård – Vigselförättare

Jag har haft den stora glädjen att ha förtroendet att vara vigselförrättare under ett antal år. Mitt första förordnande från Länsstyrelsen kom 2007. Det är en ära och glädje att få kunna vara en del av två personers kanske mest glada stund. Det är därför jag i princip gör allt för att kunna vara ett par behjälpligt när det är tid för vigsel.

När det gäller en borgerlig vigsel är själva den formella delen väldigt kort, knappt två minuter. Den stora fördelen, som jag ser det, är att en borgerlig vigsel kan göras mer personlig, helt efter parets tankar och önskemål.
Jag har förrättat mer än 600 vigslar så jag har erfarenhet och tankar kring hur en vigselakt kan utformas.
Det handlar också om en möjlighet att skapa något personligt tillsammans med paret.

Kontakta gärna mig på:
Ulf.Bingsgard@telia.com
Telefon: 0720-21 4112

TÅRTOR +
Mimmas Tårtdesign

Mimmas Tårtdesign

Hej!
Mimma heter jag och har sedan 2002 drivit Mimmas Tårtdesign i Vellinge.
Tårtor är min stora passion och jag är övertygad om att endast vår fantasi sätter gränserna.
Bröllopstårtor ska vara fantastiskt vackra o romantiska men de ska ju även vara en ” fröjd för gommen” Just därför använder jag endast de godaste o bästa ingredienser och ekologiskt så långt det är möjligt.
Efter 20 år i branschen ser det fortfarande som en otrolig ära, att få vara en liten del av er stora dag och ser med glädje fram emot att få träffa er!

https://www.facebook.com/mimmas.se/

www.mimmas.se

BARTENDER/SERVERING/BARNVAKTER +
_DSC6731
BLOMMOR +
stallbord1-1024x683

BLOMSTERKOMPANIET

Blomsterkompaniet är en floristateljé specialiserad på blomsterbinderi till bröllop, fest, events samt begravningsblommor och blomsterleveranser till företag och privatpersoner. Vi gör unika bröllop med blommor av högsta kvalitet, handgjort, noga utvalt, utsökt. Varje bukett är ett smycke som förhöjer brudfölje och festlokal. Ateljé och showroom på Östergatan 4 i Vellinge, tidsbokning via mail till butiken@blomsterkompaniet.se

Blomsterkompaniet Östergatan 4 235 33 Vellinge

butiken@blomsterkompaniet.se

www.blomsterkompaniet.se

www.facebook.com/blomsterkompaniet

www.instagram.com/blomsterkompaniet

SMYCKEN +

 

Misty Forrest Wedding Collection är vår unika naturinspirerade 18k guldkollektion från Lotta Jewellery med vigselringar, förlovningsringar och evighetsringar. 

Vi ritar och designar ringarna i vår ateljé efter era önskemåldär varje juvel är unikt framtagen av vår smyckesdesigner och guldsmed Lottasom är baserad i södra Skåne, där hon finner all inspiration i vår vackra natur. Lotta har lång erfarenhet av att skapa vigselringar till olika kärlekspar världen över, då hon i många år var verksam i ateljén i Paris. Hon startade sitt företag 1996 efter att återvänt från Tokyo och arbetat som smyckesdesigner och guldsmed i över 20 år, i olika delar av världen. 

För oss är det viktigt att nyanserna i ringarna och infattningarna av ädelstenarna är noga inarbetade, och att de unika guldringarna har en vacker patina från naturens mönster. Vi vill att ni ska känna vårt genuina handarbete, med de vackraste materialen, graveringar med er partners fingeravtryck om ni önskar och har ni önskemål  skapar vi er unika drömring tillsammans med er. Om ni söker efter unika handgjorda guldringar som ger en känsla av äkthet och genuint intryck från naturen, så har ni hittat rätt.
Läs mer på
www.lottajewellery.com 

Kom in till oss i vår Boutique Lotta Jewellery på Hamngatan 3 i Malmöför att ge oss dina idéer eller kontakta oss på 040-236620. Vill ni boka ett möte så finner ni oss på info@lottajewellery.com. 

Välkomna till vår unika värld av designade ringar!

 

TILVA / Smycken by Eliz

Varmt Välkommen hit.
Veronica heter jag som finns bakom smyckes- märket Tilva.
Jag ritar och designar alla smycken själv och de är av kirurgiskt stål, fritt ifrån bla nickel och kobolt. Kirurgiskt stål är väldigt allergivänligt och kan bäras av alla. När man har bröllop så ska ju pengarna räcka till väldigt många saker och då kan ett stålsmycke vara perfekt. Varför inte ge tärnorna varsitt matchande smyckesset som de kan bära under vigseln. Eller ge bort en extra morgongåva. Ett stålsmycke kan vara en extra present el gåva utan att det behöver kosta så mycket.
Det blir även ett minne som håller i evighet utan att tappa färg eller färga av sej på kroppen. Titta gärna in i butiken www.tilva.se där ser du hela Tilvas kollektion. Är det något ni undrar så tveka inte att höra av er.

Min webshop är

www.tilva.se

& jag heter Smyckenbyeliz på instagram & Facebook.

Finns även på linkedin.

Med varma kramar

Veronica Börjesson

🌸 Tilva/ Smycken By Eliz 🌸

FOTOGRAF +

Loke Roos

Jag heter Loke Roos och är bröllopsfotograf. Inte för att jag vill, utan för att jag måste, det är min passion att fånga ärliga ögonblick. Mitt fokus som bröllopsfotograf är att fånga dagen med tre ord i tanken: Ärligt – Vackert – Naturligt. Jag har valt att fotografera på ett naturligt sätt med minimal redigering då jag inte vill att mitt sätt att redigera skall agera som tidstämpel åt mina bilder. Mina brudpar skall känna igen sig själva i bilderna även om 30år och förhoppningsvis känna samma fjärilar i magen som under bröllopsdagen.

www.lokeroos.com
www.instagram.com/lokeroos

Hej!

Vad roligt att ni antingen funderar på eller har bestämt er för att gifta er på Stallgården – Vi kan bara säga att det är ett riktigt bra val och vi fullständigt älskar Stallgården, dess miljöer och framförallt deras upplägg!

LocksenVisuals drivs av Niclas & Vesa som är fotografer, filmare, sambos och bästa vänner. Vi älskar att jobba ihop, och speciellt att föreviga bröllop på det absolut bästa sättet.
Vårt mål har alltid varit att leverera Sveriges absolut bästa bröllopsfilmer, och då kom bröllopsfotograferingarna lite på köpet kan man säga.
Kolla gärna in vår hemsida för att se både bilder och filmer vi gjort från olika delar av världen och Sverige!

Kontakt uppgifter:

www.LocksenVisuals.com
info@LocksenVisuals.com
www.facebook.com/LocksenVisuals
www.Instagram.com/LocksenVisuals
+46 708 691127

 MARIA BROSTRÖM

Jag heter Maria Broström och jag har världens bästa jobb!
2016 styrde jag om mitt liv och mina mål totalt och började filma bröllop. Det är ingenting annat än en ren ynnest att först få dela en av livets mest kärleksfulla dagar i två människors liv och sen få frossa i allt material efteråt för att skapa en kärleksfull och fantastisk film fylld med de små och stora ögonblicken, de höga skratten och de tysta tårarna, de darrande fingrarna och sköna high fivesen, de som har hela livet framför sig och de som snart kommer gå vidare. Allt jag vill är att få er bröllopsdag att vara för evigt.
Vill ni låta mig göra det?

Heldag (obegränsat antal timmar) – 41.000:-

Highlightfilm på ca 4-7 minuter + längre film på minst 60 minuter. Alla tal filmas och sätts samman i en film. Oklippt film med hela vigseln.

12 timmar – 36.000:-

Highlightfilm på ca 4-6 minuter + längre film på minst 50 minuter. Alla tal filmas och sätts samman i en film.

9 timmar – 30.000:-

Hightlightfilm på ca 3-5 minuter + längre film på minst 40 minuter. Eventuella tal filmas och sätts samman i en film.

6 timmar – 23.000:-

Hightlightfilm på ca 3-4 minuter + längre film på minst 30 minuter.

(3 timmar – 17.000:-

Highlightfilm på ca 5-7 minuter. Kan bokas tidigast två månader före bröllopsdatumet.)

I alla filmer används musik med fulla rättigheter samtautentiskt ljud från bröllopsdagen.

Råmaterial går att få vid önskemål om det. Reseersättning är inräknad i priset. Eventuell boendekostnad tillkommer.
I alla filmer används musik med fulla rättigheter och autentiskt ljud från bröllopsdagen.

Råmaterial går att få vid önskemål om det.
Reseersättning är inräknad i priset. Eventuell boendekostnad tillkommer.
0762232717

Photodesign by Mathilda & Fredrik

Vi är Mathilda & Fredrik – fotografer, förlovade, föräldrar och bästa vänner. Du kan välja att boka en av oss eller oss båda som ett team – oavsett så kommer vi att återberätta er kärlekshistoria på bästa möjliga sätt! Med oss som fotografer på er bröllopsdag kan både ni och gästerna slappna av, njuta av stunden och fokusera på varandra, samtidigt som vi får göra vårt jobb och leverera oförglömliga bilder med minnen som ni kan återuppleva om och om igen! 
Varje brudpar är unikt, liksom sättet att kramas, pussas och hålla hand. Vi vill berätta Er historia – bara naturligt, avslappnat och med äkta kärlek.

Tilltalas ni av vår bildstil och vill ge oss förtroendet att skildra er unika bröllopsdag?Börja med att fylla i formuläret under KONTAKT på vår hemsida så återkommer vi så fort vi kan! Vi ser fram emot att höra allt om era bröllopsplaner!

Mitt namn är Charles Darrell och jag började som bröllopsfotograf därför att jag tycker det är otroligt kul och trevligt att kunna hjälpa par att föreviga deras bröllopsdag och se all kärlek och lycka i deras ögon.

När jag fotograferar bröllop så arbetar jag alltid utifrån tanken om att det ska vara personligt, roligt och naturligt.

Det är eran dag, så jag konsulterar alltid med er om vad för känsla, färger och tankar ni har om bilderna så att jag kan fotografera och redigera utefter det och och skapa era bilder personligt just för er.

Jag älskar att ha rolig och att få andra att skratta, därför brukar jag alltid komma beredd med dåliga skämt och roliga poseringar för att eran dag ska vara full av lycka, leenden och skratt.

jcm-photo.com

Photo By Jane – Fotograf Jane Svensson utgår från Helsingborg och erbjuder boudoir & bröllopsfotograferingar i hela Sverige & övriga Europa.

Morgongåva – Letar du efter den bästa morgongåvan till din blivande partner ? Jag har haft så många kunder som bokat en morgongåva och gett dessa vackra sensuella bilder i en läcker linnebox på deras bröllopsdag. Jag erbjuder boudoirfotografering i lyxig hotell miljö & i min egna studio. När det är varmt erbjuder jag även wild & free boudoir utomhus. Mycket uppskattat.

Bröllop – För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och avslappnade med mig och jag har fokus på att dokumentera er dag med alla spontana, ärliga och äkta känslor. Det är en investering för livet att anlita en bröllopsfotograf, men väl värt varenda minne ni får av det.

Som prisbelönt bröllopsfotograf lägger jag mycket tid, kärlek & planering inför ert bröllop så att ni ska känna er trygga och ni lär märka min passion & glädje jag känner för mitt yrke. Jag erbjuder alltid Fine Art Produkter i alla mina prispaket och man kan även skräddarsy egna bröllopspaket om ni har andra önskemål än mina färdiga bröllopspaket.

Kontakt
Hemsida: www.photobyjane.se
Fb: www.facebook.com/photobyjane
Portfolio: https://portfolio.photobyjane.se/
Email: info@photobyjane.se

Hej!

Mitt namn är Maiwand, jag arbetar som fotograf med inriktning på bröllop. Det har jag arbetat med sedan år 2012 då jag fotograferade mitt första bröllop. Sedan dess har jag fått närvara och fotografera vid över 500 bröllop. Jag har fått möjligheten att resa och dokumentera bröllop från olika länder och kulturer. Känner ni att mitt bildspråk tilltalar er så tveka inte att boka ett möte för att diskutera era önskemål och se om jag kan erbjuda er det ni är ute efter. Lycka till med planeringen inför bröllopet!

Hälsningar

Maiwand K

Enstudio Photography

Mob: + 46 (0) 720 333 733
Web:http://www.enstudio.se

E-mail:mk@enstudio.se

MAKE-UP ARTISTER +

Diplomerad professionell makeup artist och hårstylist sedan 2017 med Skåne som bas men som gärna reser runt.

Nu arbetar jag på Makeupstudion, som är en av Sveriges bästa makeup skolor, som lärare. 
Jag har plåtat med en rad fantastiska fotografer, så som exempelvis David Pahmp, David Möller, Kim Blomqvist, Andreas Samuelsson, Isabell Wedin m.fl. Dessutom har jag även sminkat för bland annat Annette Wellanders smyckekollektion, Jfr.se modeplåtning, Moob Agency musikvideoinspelning, Panduro Hobby höstreklam, Hansa Kompaniets vårvisning, Larsson och Langes frisörvisning m.fl. 
Att sminka privatpersoner inför bal, bröllop och fest är en väldigt stor del av mitt frilansande men även det jag brinner mest för, och mitt mål är att Du ska känna dig trygg, bekväm och vacker som aldrig förr. 
Om du letar du efter en makeup artist som lyssnar och anspassar sig efter dina önskemål så har du hamnat helt rätt.

Kontakt:

Mail: anduenabahtiri@hotmail.com
Telefon – 0765-761952
Hemsida: Anduenabahtiri.webnode.se

Nathalie heter jag och jag äger en salong i Sveriges sydligaste stad, Trelleborg.
Där arbetar jag som frisör, barberare och make up artist.
Mötet med människor är det som driver mig, att få vara med att skapa och framhäva det vackra och unika hos en person är helt oslagbart.

Vi på Hårstudion i Trelleborg jobbar med ett företag som heter Hairtalk.
Hairtalk är ett hårförläningssytem som är helt utan dess like. Hairtalk är det absolut skonsammaste som du kan ha i förlänings väg till ditt hår. I många fall ser vi även att det egna håret får en chans att växa sig både längre och starkare under tiden som kunden har hairtalkextensions.
Jag har gått Hairtalks Advanced kurs vilket innebär att också jobbar med hårdelar.

Att få vara med och formge en brud inför den stora dagen är så himla roligt och med hairtalk så finns det verkligen inga begränsningar för vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Hemsida: www.harstudiontrelleborg.se
Instagram: @harstudiontrelleborg & @bymsbjornqvist
Facebook: Hårstudion Trelleborg
Telefon: 04101842
Mail: Nathalie.bjornqvist@telia.com

Med vänlig hälsning,
Nathalie Björnqvist
Hårstudion Trelleborg.

SKÖNHET +

SKÖNHET

Xsensi– en klinik för estetisk hud- och tandvård.

Vi är alla unika med våra egna personliga förutsättningar, Därför är Xsensis mål är att erbjuda just dig skräddarsydda behandlingar med det senaste inom avancerad hudvård, allt från peelingar till injektionsbehandlingar och plasmabehandlingar. Inom tandblekning som Kent utför och fått utnämningen “bäst i Sverige 10 år i rad” använder vi den marknadsledande metoden Brilliant Smile. Behandlingarna har en föryngrande effekt på utseendet och ger dig ett större välbefinnande samt känslan av att se lika ung ut på utsidan som du känner dig på insidan.

För just er som bokat er för fest eller bröllop på Stallgården erbjuder vi 20% rabatt på behandlingar på ordinarie pris!

Boka din tid på:

 www.Xsensi.se

CECILIA CERVIN

Dags att koppla av innan den STORA dagen! CC’s Hälsa och Massage kommer till Stallgården och erbjuder både medicinsk laserterapi, avkopplingsmassage och hårdare tag för de som önskar och vågar:) I 8 år har jag arbetat som certifierad massör och har drivit CC’s Hälsa och Massage lika länge. Mitt motto har alltid varit: ”Ditt välbefinnande är min prioritet”. Tillsammans med Stallgården vill vi ge möjligheten och servicen för alla gäster att boka massage under er vistelsen på gården. Dagen innan ert bröllop/dagen efter kommer jag ut till gården och löser upp alla spänningar och hårda knutar som uppstått!

Varmt välkomna!
Cecilia Cervin

TILL FESTEN +

TILL FESTEN


Paket för möhippor och svensexor (ordinarie priser)

(bruden/brudgummen går gratis vid fler än 10 betalande gäster)

Personlig introduktion till spelet

Valfri dryck (öl/vin/cider/bubbel/läsk)

Snacks & nötter

Garanterat roliga utmaningar! Fri tillgång till alla husets utmaningar

Resultatgenomgång med diplom till vinnarlaget

Ett minne av dagen till bruden/brudgummen

inkl. 1.5 timmar “Original UH” 350 kr pp

inkl 2 timmar “Original UH” 400 kr pp

inkl 2.5 timmar “Original UH” 450 kr pp

På Teamtastic kan vi erbjuda Social Saturday för 220 kr pp (ord pris 265 kr pp).
Detta gäller lördagar och hela upplevelsen tar ca1.5 timme totalt.

www.utmaningarnashus.se

GetZeated är en smart tjänst som ordnar bordsplaceringen till ert bröllop på nolltid! Tjänsten är utvecklad av bröderna Carl Nordenvall och Max Vingfjell. Som relativt nygifta (Calle 2012 och Max 2016) så känner sig bröderna säkra på att de borde kunna spara mycket tid, möda och besvär för blivande brudpar. Det svåra med en bordsplacering är att börja från ingenting, GetZeated ger dig ett förslag utifrån era gäster och några enkla regler som ni väljer, sedan krävs bara lite finjustering så kan tiden istället användas till att provsmaka tårtor, vara oense om färgteman och allt annat som ska ordnas inför den stora dagen. Tjänsten är helt gratis och är väldigt lätt att komma igång med, inga nedladdningar av program behövs. Det är intuitivt och enkelt att skapa en digital möblering med GetZeated dessutom finns skalenliga mallar för Stallgårdens lokaler så att ni kan testa att er tänkta bordsformation fungerar i lokalen innan ni börjar släpa runt möbler.

Länkar:
Gilla oss på Facebook https://www.facebook.com/GetZeated/
Följ oss på Instagram https://www.instagram.com/getzeated/

Kom igång med GetZeated http://www.getzeated.com

THE PAPER STORY

Passa på att få 20% rabatt på alla trycksaker till ert bröllop från The Paper Story. Gå in på www.thepaperstory.com och använd kampanjkoden ”stallgården20”. Glöm inte att följa The Paper Story på Instagram @thepaperstory.design för en massa härlig inspiration!

TRANSPORT +

HÄST & VAGN