Catering

Till ert bröllop eller fest på Stallgården har ni möjlighet att välja mellan dessa tre olika cateringbolag. Om ni önskar använda er av annat cateringbolag än dessa tre krävs det att ni garanterar att köket är helt iordningställd och disken är ren så nästa gäst har rent och fint vid övertagande.

LUFTKASTELLET

Catering Bröllop

Peter Ringström- Kökschef
072-968 10 23
Monica Lusth – Restaurangchef
070-671 85 03

Vilka är vi?

Vi driver Marsvinsholms Slottsrestaurang vid Svarte och Luftkastellet i Malmö.  Vi njuter av att leverera kvalitet på högsta nivå; maten, servicen och hela känslan ska vara unik och tilltalande för alla sinnen. Vi sätter gästen i fokus, så din önskan blir vår nöt att knäcka!

Maten:

Bästa råvarorna som vi hämtar i säsong, självklart närproducerat. Klassiskt eller nytänkande, allt tilltalar oss. Det är gästen som önskar och vi levererar – mat av högsta klass, både för ögat och smaklökarna. Vi ordnar även serveringspersonal samt bartenders med hög service-nivå om ni så önskar. Våra olika menyer – det finns något för alla

 

 

Blir du sommarens brud med blommor i håret?
Koppla av denna stora dag i ditt liv och njut… vi tar hand om maten och festen.
Tillsammans planera vi hur Ni vill ha det.
Vi hjälper Er med att skräddarsy en bröllopsmeny och att komponera ihop ett helhetspaket som passar Er. Det viktiga för oss är att denna speciella dag lever upp till alla Era förväntningar.

Kontaktuppgifter:

Sandor Abraham
Lars Delshammar
Tel: 040-46 08 62
Mail: info@alnarp.se
Facebook: restaurang alnarp
www.alnarp.se
info@alnarp.se
Tel 040-46 08 62

 

PEMBERT & GUSTAFSSON

Pembert & Gustafsson har med många år i olika sorters kök och tävlingar lärt oss, att det enkla förenat med hög kvalitet och nytänkande kombinationer skapar de bästa måltiderna. Våra råvaror är noggrant utvalda med omsorg om, och respekt för, såväl djur som natur och årstid. Vi lagar inte bara mat, vi skapar en matupplevelse – för öga såväl som gom. Kontakta oss för förslag kring ditt evenemang.

Kontaktuppgifter:

Hemsida: http://pembertochgustafsson.se/
Facebook:
Pembert&Gustafsson

Daniel
Telefon: +46 (0)723-63 08 87
Mejl: daniel@pembertochgustafsson.se

Tomas
Telefon: +46 (0)703-50 82 46
Mejl: tomas@pembertochgustafsson.se