Bröllopskoordinator

I Do Dreams – Dreams Come True

När min vän sa till mig att ”Helena du borde ju jobba med mig som bröllopskoordinator – det passar dig perfekt!”, så var min spontana reaktion ”Herregud FÅR jag det??”. Jag hade nämligen gått bredvid och sneglat på hennes uppdrag som bröllopskoordinator och bara vågat drömma om att få möjlighet att jobba med detta. När dörren öppnades för mig att vara en del av I Do Dreams, så omfamnade jag uppdraget och branschen med så stort engagemang och glädje! Nyligen tog jag dessutom steget och fick ta över verksamheten och flyger nu alltså fritt som bröllopskoordinator i I Do Dreams. Dreams DO come true 😉

När jag så för en tid sedan fick en fråga igen, men denna gång från Pernilla på Stallgården och om jag ville komma och bli Stallgårdens koordinator var min spontana reaktion den samma – ”Herregud FÅR jag det??”

Så här är jag nu och ser så mycket fram emot att få guida er fram till er stora dag och jag längtar efter att få höra om alla era förväntningar och önskemål inför ert bröllop. I er bokning av Stallgården ingår en kostnadsfri konsultationstimme med mig, så hör bara av er för att boka ni ett möte.

Antingen har Ni bilden klar för er – hur er dag ska kännas och sedan minnas. Eller så skapar vi bilden tillsammans. Utifrån den bilden sätter vi detaljerna… Steg för steg går vi igenom alla delar tills bitarna ligger på rätt plats. Vill ni göra en del av planeringen själva? Inga problem, vi hittar ett upplägg bland våra olika paket som passar just er. Det är ER dag och jag finns till hands i den mån ni önskar.

helena@idodreams.se 0733-661 561

 

 

 

 

 

Här under kommer det en prislista på olika paket och alternativ som jag erbjuder. Allt går alltid att skräddarsy så det passar just er så var absolut inte rädda för att höra av er om något känns oklart. Det ingår en timmes konsultation med mig så var inte rädda för att höra av er!

Det allra viktigaste är NI och ERA drömmar!

Bröllopskoordinatorns paket för er som ska gifta er på Stallgården

Alla paket kan bokas var för sig utifrån era önskemål och behov, men vill man ha en riktigt njutbar tid inför bröllopet och dessutom säkerställa att allt blir som man önskar och drömmer så bokar man all inclusive-paketet. Vi finns här för er i den mån ni önskar!

Get started

Vi träffas i inledningen av er bröllopsplanering och gör en plan utifrån era drömmar och er bild av hur ni vill ha ert bröllop. Har ni ingen färdig bild så skapar vi den tillsammans och utifrån denna bild gör vi en plan och jag tipsar om leverantörer som ni kan kontakta, påbörjar en budget och en att göra-lista. Jag hjälper er även med tips och idéer kring dekorationer, stil och färger.

Mötet tar cirka 1.5 timme och kostar 2500 kr inklusive moms.

Pre Wedding

Vi förbereder lokalen för er bröllopsfest medan ni kan ägna er åt att komma på plats på gården och kanske spendera några värdefulla timmar tillsammans med era nära och kära.

 

Inför ert bröllop har vi kontakt per telefon/mejl och ni beskriver era övergripande önskemål kring dukning och dekor. Ni gör era val av bordens placering, antal personer per bord, vilka dukar, tallrikar, glas, bestick, servetter samt vilken dekor ni tänkt er. Dagen före ert bröllop ses vi på Stallgården och stämmer av era önskemål kring dukning och dekor. Vi dukar upp ett kuvert som exempel som jag sedan följer. Vi går även igenom era önskemål kring övrig dekor i lokalerna och jag dukar och dekorerar enligt era önskemål.

 

Priset utgår från hur många gäster/kuvert ni har och är inklusive moms.

Antal kuvert​ Tisdag/fredag

50       ​4000 kr

75​      5500 kr

100    ​7000 kr

125      ​8500 kr

150    ​10000 kr

The Wedding

Dagen för ert bröllop och förhoppningsvis vaknar ni med fjärilar i magen, och inleder dagen på bästa sätt med era nära och kära på gården. Medan ni förbereder er för era stora ”JA” så ser jag till att vigsel- och festplats står redo enligt era önskemål.

Jag tar emot alla leverantörer och ser till så att allt går som planerat. Jag lägger en sista hand på dukning och dekorationer samt förbereder för vigsel, mingel, middag och fest. Är det något som ska hämtas så ordnar jag även det. Jag kan assistera vid fotografering och vigsel. Är det något oförutsett som sker finns jag till hands och styr upp. Jag är länken mellan serveringspersonal, cateringbolag, toastmaster och andra nyckelpersoner kring ert bröllop.

Jag finns till hands i antingen 5 eller 10 timmar under er bröllopsdag och inför ert bröllop har vi två avstämningsmöten. Det första cirka två månader innan, och det andra dagen innan i lokalen.

 

Omfattning  ​Onsdag ​   Lördag
5 tim​           5500kr    ​6000 kr
10 tim​        8500kr    9500 kr

All Inclusive

Här är paketet för som vill ha en riktigt njutbar planering under hela tiden fram till ert bröllop, och vill ha de allra bästa förutsättningarna för ett riktigt härligt bröllop. Vi finns med från början och hela vägen fram till er stora dag, och ser till så att inget blir missat samt att allt planeras i rätt tid. Vi har regelbunden kontakt och stämmer hur planeringen går och att allt blir enligt era önskemål. Visst låter det skönt?

I all inclusive-paketet ingår:

Get started​

Pre Wedding

The Wedding (10 timmar)

To do-list (som uppdateras efter hand)

Budget (som uppdateras efter hand)

Körschema

 

Bokning av leverantörer enligt era önskemål inom följande poster:

Catering, florist, DJ/band, fotograf, make up-artist, frisör, hyrgods, vigselförrättare, städ, solist/musiker, konditor för bröllopstårta, serveringspersonal och bartender.

 

Vi finns tillgängliga för er under hela planeringen och hjälper er med allt från goda råd kring upplägg till tips och idéer kring stort och smått.

 

Som extra guldkant ingår även:

Lunch med tilltugg och alkoholfri dryck till er och ert följe under bröllopsdagen (upp till 8 personer, och till ett värde av 1000 kr)

 

Priset för all inclusive-paketet utgår från om det är ett onsdags- eller lördagsbröllop samt utifrån hur många gäster/kuvert ni räknar med. Priserna är inklusive moms.

 

Antal gäster​  Onsdag​  Lördag
50​         28000 kr  ​   30000 kr
75         30500 kr​      32500 kr
100​      33000 kr​       35000 kr
125​        35500 kr​       37500 kr
150​      38000 kr  ​    40000 kr

 

 

BOKA I TID

För att vara säkra på att vi kan hjälpa er inför och under ert bröllop är det bra att ni bokar våra tjänster i god tid. Vi tar emot preliminärbokningar från det att ni bokat Stallgården och dessa bokas sedan definitivt mellan 9-12 månader före ert bröllop. Halva bokningsbeloppet betalas senast en månad efter definitiv bokning gjorts.