Bröllopskoordinator

Hej alla glada och välkomna till Stallgården!

Jag heter Antonia, är 32 år gammal och jobbar som bröllopskoordinator här på Stallgården. Jag har en lång erfarenhet av att planera och skapa både event och en fantastiskt god stämning. Jag började jobba i Göteborg med studentmottagningar och bröllop som 16-åring och insåg redan då att  jag hade hamnat helt rätt. För er som ska planera bröllop finns det en hel djungel där ute av fantastiska detaljer och upplägg men den stora frågan är ”vad är det som passa just oss”. Mitt jobb är att underlätta alla dessa beslut och belysa dem bästa alternativen för just er. Jag finns här för er och mitt största fokus ligger på er och hur ni önskar att eran speciella dag ska se ut. Jag är en väldigt målmedveten, glad och ambitiös person och i mina händer är ni trygga. Jag hjälper er med allt från de minsta detaljerna till de allra största. I vårt nätverk har vi allt från catering, barpersonal, smink, hår, blommor, musik m.m. Det kan bli en del stressmoment när den stora dagen närmar sig och då kan det vara skönt att ha någon man kan luta sig tillbaka på. Jag har alla lösningar till alla tänkbara problem som kan dyka upp.

Här under kommer det en prislista på olika paket och alternativ som jag erbjuder. Allt går alltid att skräddarsy så det passar just er så var absolut inte rädda för att höra av er om något känns oklart. Det ingår en timmes konsultation med mig så var inte rädda för att höra av er!

Det allra viktigaste är NI och ERA drömmar!

 

STALLGÅRDENS KONSULTATION/STARTPAKET

Ni kanske vill planera och ordna större delen av ert bröllop själva, men behöver kanske lite tips och trix. Man ska inte underskatta lite vägledning då det kan ha stor betydelse både ekonomiskt och framför allt tidsmässigt.

Vid konsultation bokar vi in ett personligt möte där vi går igenom vad ni har för tankar och önskemål kring ert bröllop. Jag hjälper er med idéer, struktur och hur ni ska gå från fantasi till verklighet. Jag hjälper er även att hitta lämpliga leverantörer som gör att ni sparar både tid och pengar. Det är en hel värld där ute med tusentals koncept och det kan ibland vara svårt att veta vart man ska börja och framförallt hur man ska börja. Jag hjälper er att få ordning på alla tankar.

 • Vägledning samt tips&trix
 • Förslag på upplägg
 • Förslag på koncept
 • Förslag på leverantörer

 

Pris: 2 695 kronor

STALLGÅRDENS MELLANPAKET

Detta paket är till för er som behöver lite mer hjälp med utvalda delar av ert bröllop. Ni får möjlighet att diskutera mer ingående om era idéer och tankar inför bröllopet.

Vi träffas vid ett personligt möte där jag får chansen att lära känna er lite närmre och kan få en övergripande känsla om vad som passa just er. Här har vi möjlighet att bena ut vad som är viktigast för er och hur ert drömbröllop ser ut. Från era tankar och idéer ger jag er mina rekommendationer och närmre presentation av vårt nätvärk till vilka som kommer att matcha era drömmar som bäst.

 

Jag kommer att finnas tillgänglig på mail och telefon för alla frågor och tankar. Efter vår sammanställning kommer ni att få check och budgetlistor så ni har full koll på allt som ska göras och hur budgeten skall läggas upp på bästa möjliga sätt.

Cirka tre veckor före bröllopet har vi avslutande möte där vi planerar och tillsammans gör ett körschema för bröllopsdagen, så ni blir säkra på att allt går till så som ni alltid drömt om. Jag håller ett noga öga på er och ser till så att ni är i fas med planeringen.

 

 • Ordnar budgetlista – Obegränsad tillgänglighet per tele och mail
 • Djupgående möte                      – Tillgång till våra leverantörer
 • Ordnar körschema – Ordnar upplägg och koncept
 • Avstämningsmöte – Ordnar checklista

 

Pris: 13 343 kronor

STALLGÅRDENS STORA LYXPAKET

Detta paketet är till för er som vill slappna av helt och överlåter allt till mig.

Vi bokar ett möte och går igenom alla era önskemål från de minsta detaljerna till de allra största. Jag ser till så att alla era tankar och drömmar blir verklighet. Vi går igenom er budget och matchar alla önskningar med verkligheten och ser till att allt blir som ni alltid önskat.

Jag ordnar allt från inbjudningskort till vigselförrättare, middag, blommor, musik och annat som ni önskar er på den finaste dagen i ert liv.

Ni berättar för mig om hur ert drömbröllop ser ut och sedan tar jag fram förslag och leverantörer som passar just er. Jag sköter all kontakt med leverantörer och sköter logistiken samt alla detaljer.

Under bröllopsdagen finns jag på plats och ser till att allt blir som ni vill. Jag är med er hela vägen! Ni behöver bara slappna av och njuta av er bröllopsdag!

 

 • Djupgående möte                                        – Ordnar budgetlista
 • Ordnar checklista – Tillgång till våra leverantörer
 • Ordnar körschema – Dekorerar lokalen
 • Dukar upp i lokalen – Ställer i ordning och förbereder allt praktiskt
 • Sköter all planering utifrån era önskemål – Håller kontakt med alla leverantörer
 • Sköter all logistik                                     – Ser till så att allt flyter på
 • Bokar och genomför allt utifrån era önskemål
 • Ser till så att catering och barpersonal ligger i god fas

 

Pris: 18 897 kronor inkl 10 timmars bröllopskoordination.

TILLVALSPAKET – INFÖR BRÖLLOPSDAGEN

Detta paketet är till för er som önskar hjälp dagen innan bröllopet. Ni kanske behöver ett extra öga eller rent av vill ha hjälp med all dekorering. Vi alla kan ana hur stressigt det kan bli dagen innan och man vill ju såklart att allt ska bli helt perfekt, då kan det vara skönt att ha en extra hjälpande hand. Jag hjälper er att placera ut allt samt ser till så att dukning m.m blir exakt så som ni planerat och drömt om Innefattar:Uppdukning, dekoration, vaser, ställer fram bord och stolar, placerar ut blommor, askar, servetter, placeringsskyltar m.m.
Pris 5 000 kronor

TILLVALSPAKET – PÅ BRÖLLOPSDAGEN
Detta paketet är till för er som känner att ni vill slappna av helt på bröllopet och bara koncentrera er på er själva och era gäster. Jag är den som tar huvudansvaret och ser till så att festen flyter på och att alla infinner sig där dem skall vara. Vi träffas några dagar innan för ett kort planeringsmöte där vi tillsammans gör en tydlig plan och riktlinjer inför den stora dagen. Jag kommer att finnas på plats i 10 timmar och utgår från det som blivit bestämt på planeringsmötet.
Pris 5 500 kronor

 

HJÄLP PÅ BRÖLLOPSDAGEN

Detta paketet är till för er som vill ha extra hjälp under själva bröllopsdagen.

Jag ser till att allt blir som ni vill. Jag är med er och hjälper till med det praktiska från minsta detalj och organiserar allt och ser till att festen flyter.

Pris: 4 998 kronor för 10 timmars bröllopskoordination.

 

TILLVALSPAKET – INFÖR BRÖLLOPSDAGEN

Detta paketet är till för er som önskar lite extra hjälp på självaste bröllopsdagen. Du kanske behöver ett extra öga på hur allt skall ställas upp och hjälp att ställa ut allt inför dagen. Vi alla kan ana hur stressigt det kan bli dagen innan och man vill ju såklart att allt ska bli helt perfekt, då kan det vara skönt att ha en extra hjälpande hand.

 

 • Uppdukning                           – Dekoration, vaser
 • Ställer fram bord och stolar – Blommor, askar, servetter, placeringsskyltar

 

Pris 5 500 kronor

 

TILLVALSPAKET – EFTER BRÖLLOPET

Återställer lokalen i det skick som den skall återlämnas till. Detta paketet är till er som önskar att ta sovmorgon dagen efter och slappna av. Låt mig ta hand om all städning som kvarstår i lokalen dagen efter. Slappna av och ta in allt som firades under gårdagen. Inefattar:

 

 • Återställer alla bord och stolar – Tar hand om matavfall
 • Återställer Stallgårdens övriga möbler och dekoration på sin plats
 • Sopar golv inomhus
 • Ser till att lånad elektronik som projektor, mikrofoner och högtalare  m.m. tas om hand
 • Återtar alla nycklar så att ni kan lämna gården i lugn och ro
 • Slänger tomglas -Diskar resten av alla glas
 • Tar bort all blomsterarrangemang (både från utomhus och inomhus)
 • Tömmer askkoppar och askfat utomhus
 • Återställer vigselstolar på sin plats
 • Tömmer alla sopkorgar
 • Sätter alla dukar i behörig tygpåse

(Städning av konfetti ingår ej)

Pris 4 000 kronor