Planera er kommande konferens

Letar ni lokal för er nästa konferens? Är ert företag baserat i Skåne? Värdesätter ni en vacker och inspirerande miljö under konferensen? Boka då Stallgården redan idag, en charmig lokal i äkta gårdsstil i Vellinge kommun med fantastiska möjligheter för konferens.

Det finns många valmöjligheter för företag som vill hålla konferens i Skåne. Men är det en gemytlig miljö, en inspirerande omgivning och funktionella ytor som prioriteras är Stallgården det perfekta alternativet.

 

Närheten till såväl Malmö som Trelleborg och Skanör gör att transporten till och från Stallgården fungerar utmärkt. Även övernattningsmöjligheter finns i ett av våra fyra dubbelrum.

Stallgården – ett charmigt alternativ för konferens i Skåne

  •      En unik konferenslokal i äkta gårdsstil som ger inspiration till konferensen
  •      Bra läge med närhet till Malmö, Trelleborg och Skanör
  •      Använd Stallgårdens stora nätverk och boka catering och/eller transport…
  •      …eller gör det själv. När ni hyr gården har ni den helt för er själva

·      En storslagen och inspirerande miljö för konferens

En perfekt mix av det gamla och det nya

Stallgården ligger i hjärtat av Skåne och omges av gröna och vackra fält så långt ögat kan nå. Lokalen byggdes i mitten av 1800-talet och det mesta av stilen är bevarad. En nyrenovering ägde rum under 2016 och idag är Stallgården en perfekt mix av det gamla och det nya. Miljön är storslagen och charmig på samma gång, och gården är ett mycket populärt alternativ för företag som vill hålla konferens i Skåne.

Via vårt stora nätverk av olika leverantörer av tjänster och liknande så kan vi rekommendera många olika alternativ för er som känner att ni behöver lite extra stöd i planeringen och utförandet av konferensen. Våra kontakter kan erbjuda er allt från catering till transport. SJälvklart kan ni sköta allt på egen hand om ni så vill, när ni hyr gården är ni helt för er själva!

 

Boka konferens på Stallgården redan idag

 

Med den fantastiska omgivning som Stallgården erbjuder kommer också fantastiska möjligheter. Konferensen får extra liv av den inspirerande miljön och ger deltagarna motivation och anledning att få ut så mycket som möjligt. Läget gör att det är enkelt att ta sig till och från gården, även om det kan vara svårt att lämna en så underbar miljö.

För mer information om Stallgården och om våra lokaler, ring eller maila gärna. Välkommen till oss på Stallgården – en unik konferenslokal i Skåne.

Vi gör din dag speciell

Välj och påverka ditt arrangemang

Vi skräddarsyr din fest efter dina önskemål, hör av er till oss för ett möte